Over Opmijnkamer

Opmijnkamer is sinds 2007 dé ideale website om veilig en snel je nieuwe kamer te vinden. Ons unieke concept zorgt voor duizenden tevreden kamerzoekende gebruikers per maand.

Het concept is tweeledig. Enerzijds voegen verhuurders kamers aan ons platform toe. Anderzijds gebruiken wij een zelfontwikkelde zoektechnologie om alle kamers op het internet te vinden. De kans om dé ideale kamer te vinden vergroot je hiermee aanzienlijk. Daarnaast krijg je bij Opmijnkamer.nl ook nog allemaal superhandige features, die het jou, als kamerzoekende het leven veel makkelijker maken. Een aantal van deze features zijn. De kamer alert als er nieuwe kamers beschikbaar komen, bezichtigingen plannen, kamers opslaan met notitie, oproepen plaatsen en chatten met potentiele verhuurders.

Het is onze missie om het leven van de kamerzoekenden makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat iedereen een leuke kamer kan vinden! Met onze missie in het achterhoofd bouwen wij dagelijks met ontzettend veel plezier aan dé ideale kamersite.

Opmijnkamer, dé ideale kamer vind je hier!

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen sectie hier: Veelgestelde vragen

Of neem contact op: Contact